nike air force 1 | Fanny MariaNathalie Efternamn .

Fanny MariaNathalie Efternamn .

Annons

nike air force 1

Hej alla, hoppas det är bra med er med mig är det helt okej, väldigt ont i huvet och lite så men helt okej . Igår var det slut på lovet… Dax för skolan igen då men det är väll bara att försöka jobba på . 🙂 Jag har börjat kolla på Nike Air Force1 skor, och vill ha sånna . Ett par vita låga, va i Kista Centrum för några dagar sen med Emma, och då va vi inne på Foot Locker och kollade på Nike skor, och då testade vi och så Emma kolla på Nike Air Max skor och jag på Nike Air Force. Äm dom jag testade där på Foot Locker kostade 750kr, så rätt billigt för ett par sånna skor ändå. (: Så pratade lite med mamma m det så vi får se, så hoppas jag att jag får äga ett par sånna snart . 😀

Nike_Air_Force_1_Women_Low_21

 

Finns ju även höga Nike Air Force som jag kollade på först men sen bestämde mig för att vilja ha dom låga . (:

nike air force 1

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats